ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητη κατάσταση στην Καλλιθέα: Φόβος ότι θα υποχωρήσει ολόκληρο πάρκινγκ από τις πλημμύρες

Αδιανόητη κατάσταση στην Καλλιθέα: Φόβος ότι θα υποχωρήσει ολόκληρο πάρκινγκ από τις πλημμύρες

Μπαλάκι ευθυνών για τις τρύπες σε υπαίθριο παρκινγκ της Καλλιθεάς που αποτελεί κίνδυνο - θάνατο σε περίπτωση πλημμύρας. Μετά από πέντε χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει και το πάρκινγκ υποχωρεί όλο και περισσότερο

Η Καλλιθέα είναι μια περιοχή που έχει απασχολήσει αρκετά όταν γίνονται πλημμύρες αφού ο δήμος ολόκληρος μετατρέπεται σε ένα ποτάμι με τα νερά να μην έχουν διέξοδο…

Στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star και του Βαγγέλη Γκούμα, αποτυπώνεται μια ακόμα εικόνα ντροπής για την Καλλιθέα. Στην περιοχή κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ταύρου, από τη μεριά της Καλλιθέας υπάρχει ένα υπαίθριο πάρκινγκ που το 2018 είχε υποχωρήσει παρασέρνοντας τέσσερα με πέντε αυτοκίνητα.

Πέντε χρόνια μετά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει αλλά χειροτερέψει με ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι και αφύλακτο… να έχει υποχωρήσει, ενώ από κάτω είναι ο Ιλισσός.

Και εδώ ξεκινάει το μπαλάκι ευθυνών. Ο δήμος Καλλιθέας λέει ότι ασχολείται η Περιφέρεια. Η Περιφέρεια λέει το υπουργείο Υποδομών. Κανείς όμως εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει ασχοληθεί για να λύσει το πρόβλημα αυτό.

Άγνωστο είναι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση δυνατής νεροποντής σε ένα σημείο που είναι δίπλα σε πυκνοκατοικημένο σημείο και δρόμο που διέρχονται αρκετά αυτοκίνητα.