ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Elias: Εικόνες βιβλικής καταστοφής στον Βόλο - Έπεσε δρόμος - Δεν έχει νερό

Κακοκαιρία Elias: Εικόνες βιβλικής καταστοφής στον Βόλο - Έπεσε δρόμος - Δεν έχει νερό

Κακοκαιρία Elias - Όλες οι ειδήσεις: Η κακοκαιρία Elias, αποδείχθηκε πολύ σφοδρότερη της φονικής Daniel.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντικρίζουν τα συνεργεία των Δήμων της Μαγνησίας και της Περιφέρειας με το πρώτο φως της ημέρας, στη δοκιμαζόμενη περιοχή του Βόλου, αλλά και σε ολόκληρο τον νομό.

Η κακοκαιρία Elias, αποδείχθηκε πολύ σφοδρότερη της φονικής Daniel, και η πόλη του Βόλου μετράει βαθιές πληγές.

Οι υποδομές έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές. Υποσταθμοί του ΔΕΔΔΗΕ που ρευματοδοτούν την πόλη βυθίστηκαν στο νερό, βραχυκύκλωσαν και συνεργεία βρίσκονται επί ποδός από χθες το βράδυ για να επιδιορθώσουν τις δεκάδες βλάβες, αφού το μεγαλύτερο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

Καταστροφή υπέστη και το προσωρινό δίκτυο νερού που εγκαταστάθηκε πριν λίγες ημέρες και προσέφερε νερό κατάλληλο για χρήση στους πολίτες.

Δρόμοι έχουν παρασυρθεί από ρέματα και από τα ορμητικά νερά αποκλείοντας ολόκληρες περιοχές από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο δρόμος στην Άλλη Μεριά κατέρρευσε, το ίδιο και στις Αηδονοφωλιές, στο σημείο που είχε μπαζωθεί προσωρινά λόγω της προηγούμενης καταστροφής.

Έπεσε ο δρόμος και στην Κουκουράβα, αλλά και στο Μέγα Ρέμα, αποκλείοντας τη Μακρινίτσα.

Οι δρόμοι γύρω από τον Κραυσίδωνα έχουν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα να βουλιάξουν και τα γειτονικά σπίτια και επιχειρήσεις, όπως στη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου και των Παλαιών.

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες να επιστρέψει το ηλεκτρικό ρεύμα και η υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Πηγή: thenewspaper.gr