ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή καταγγελία: Αγέλη σκύλων μέσα στο ΠΑΓΝΗ - Πολίτης γλίτωσε παρά τρίχα

Σοβαρή καταγγελία: Αγέλη σκύλων μέσα στο ΠΑΓΝΗ - Πολίτης γλίτωσε παρά τρίχα

Ο παθών ενημέρωσε, όπως αναφέρει, τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για το συμβάν προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση πριν να είναι αργά...

Ούτε να διανοηθεί δε θα μπορούσε ποτέ, ο κ. Κώστας από τον Προφήτη Ηλία, σε τι περιπέτεια θα έμπαινε, όταν θα μετέφερε τον πατέρα του στο ΠΑΓΝΗ, για κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας στο τοπικό μέσο cretalive.gr, ο ίδιος με τη γυναίκα και τον πατέρα του, έφτασαν την Πέμπτη (28/9) στο ΠΑΓΝΗ για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο. Όμως στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου και μάλιστα σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τον παιδικό σταθμό του νοσοκομείου, δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τουλάχιστον πέντε μεγαλόσωμα σκυλιά του επιτέθηκαν, σκίζοντάς του το παντελόνι. Η επίθεση σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ!

Ο ίδιος επιστράτευσε ό,τι κίνηση αυτοάμυνας μπορούσε προκειμένου να γλιτώσει από την αγέλη των σκύλων.

Ο παθών ενημέρωσε, όπως αναφέρει, τη Διοίκηση για το συμβάν, ώστε αν και όταν επαναληφθεί ανάλογη επίθεση να μην υπάρχει δικαιολογία ... «δεν γνωρίζαμε»!

Διαβάστε επίσης:

Σαντορίνη: «Μίνι» ανεμοστρόβιλος σήκωσε στον αέρα λυόμενο

Κρήτη: Σε νοσοκομείο της Ιταλίας μεταφέρεται το 18 μηνών κοριτσάκι που είχε πέσει από σκάλα

Φλώρινα: Λαθροκυνηγός πυροβόλησε και σκότωσε αρκουδάκι