ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Κάθε μέρα «βρέχει» σφαίρες, λέει στο Newsbomb ο ιδιοκτήτης που βρήκε κάλυκες στο σπίτι του

Μενίδι: Κάθε μέρα «βρέχει» σφαίρες, λέει στο Newsbomb ο ιδιοκτήτης που βρήκε κάλυκες στο σπίτι του
Δεν έχει τέλος η «βροχή» απο τις αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι
Newsbomb.gr / Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι όταν ένας ιδιοκτήτης οικίας ήρθε αντιμέτωπος με αδέσποτες σφαίρες - Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Newsbomb.gr αυτή δεν είναι η πρώτη, αδέσποτη σφαίρα που προσγειώνεται στο σπίτι του. 

Δεν έχει τέλος η «βροχή» από τις αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι καθώς ακόμη ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε δύο κάλυκες στην ταράτσα του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα ο άνδρας όταν ανέβηκε στην ταράτσα διαπίστωσε ότι δύο βολίδες πυροβόλου όπλου ειχαν προκαλέσει υλικές ζημιές στον ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά και στο πάτωμα. Η μία είχε τρυπήσει τον ηλιακό θερμοσίφωνα σπάζοντας το ενώ η δεύτερη είχε σφηνωθεί στο πάτωμα.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει στο Newsbomb.gr αυτή δεν είναι η πρώτη, αδέσποτη σφαίρα που προσγειώνεται στο σπίτι του.

«Έχουμε βρει πολλές φορές στην περιοχή κάλυκες, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκω μία σφαίρα στην ταράτσα μου. Συνήθως τις πέταγα αλλά αυτή τη φορά κάλεσα την αστυνομία γιατί η κατάσταση έχει παραγίνει. Κάθε βράδυ σχεδόν ακούμε πυροβολισμούς, είναι καθημερινό φαινόμενο για εμάς που ζούμε στο Μενίδι», λέει στο Newsbomb.gr ο κύριος Γιώργος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

«Είναι επικίνδυνο, ανεβαίνουν τα παιδιά και παίζουν στην ταράτσα. Το πρόβλημα είναι σε όλη τη γειτονιά αφού και στα διπλανά σπίτια μαζεύουν συνέχεια σφαίρες», πρόσθεσε.

«Ανέβηκα στην ταράτσα αφού άκουσα τους πυροβολισμούς και είδα τον ηλιακό θερμοσίφωνο σπασμένο αλλά και μία σφαίρα καρφωμένη στο μπετό», εξηγεί ο κύριος Γιώργος που βρήκε την αδέσποτη σφαίρα στην ταράτσα.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται επί της οδού Νεαπόλεως.

Όπως ανέφεραν στο Newsbomb.gr κάτοιοκοι της περιοχής «είναι συχνό πρόβλημα στη γειτονιά να βρίσκονται βολίδες».

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα σε ακτίνα λιγότερο από 500 μέτρα έχουν βρεθεί και καταγραφεί δεκάδες βολίδες.