ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπή - «μαμούθ» ελαιόλαδου στη Χαλκιδική - Άρπαξαν 37 τόνους

Κλοπή - «μαμούθ» ελαιόλαδου στη Χαλκιδική - Άρπαξαν 37 τόνους

Χαλκιδική: Εξαφανίστηκαν τόνοι ελαιόλαδου από χώρο Συνεταιρισμού – Ζημιά χιλιάδων ευρώ

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Χαλκιδική καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στον συνεταιρισμό Ελαιουργίας και άρπαξαν 37 τόνους λαδιού. Είναι ένα ακόμη περιστατικό κλοπής από την στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

Στην καταγγελία εξαφάνισης τόνων λαδιού προχώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο, στη Χαλκιδική, το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

Η καταγγελλόμενη κλοπή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού Ελαιουργίας Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους-αποθήκες που στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού, όπως και των μελών του.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν άδειους τους πάτους των βαρελιών, καθώς η φερόμενη κλοπή αφορά σχεδόν 37 τόνους ελαιόλαδου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Η κλοπή φέρεται να πραγματοποιήθηκε από τον χώρο που φυλάσσουν οι παραγωγοί το λάδι τους.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς την υπόθεση και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φερόμενη κλοπή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού, που καταγγέλλουν οι παραγωγοί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Ελαφονήσι: Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική

Χάος πάλι στον προαστιακό λόγω προβλημάτων στην τηλεδιοίκηση

Κακοκαιρία Daniel: Ανοίγει η πλατφόρμα για αποζημιώσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων