ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Έκανε «γυαλιά καρφιά» το πατρικό της συντρόφου του με «βοηθό» τον πατέρα του

Βόλος: Έκανε «γυαλιά καρφιά» το πατρικό της συντρόφου του με «βοηθό» τον πατέρα του

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκδικάστηκε στον Βόλο - Κατηγορούμενοι πατέρας και γιος, οι οποίοι έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους στο πατρικό νεαρής μητέρας, συντρόφου του γιου

«Λαμπόγυαλο» έκανε το πατρικό σπίτι της συντρόφου του, ένας 33χρονος στον Βόλο, όταν εκείνη πήρε το παιδί και έφυγε από την κατοικία τους.

Στις 3 Οκτωβρίου του 2020 το ζευγάρι μάλωσε έντονα και η νεαρή μητέρα έφυγε από το σπίτι για να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της, μαζί με το παιδί. Ο 33χρονος την ακολούθησε, χτύπησε την πόρτα των πεθερικών του και όταν δεν του άνοιξαν έσπασε την τζαμαρία. Μπήκε μέσα στο σπίτι και δεν άφησε τίποτα όρθιο, προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Μάλιστα είχε ζητήσει ενισχύσεις και από τον πατέρα του.

Ο 33χρονος δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης και ο 60χρονος πατέρας του για εξύβριση απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε η σύντροφος του και τον “κάλυψε” γιατί είναι και πάλι μαζί, δηλώνοντας πως μπορεί να έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού αλλά δεν την χτύπησε.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι το επεισόδιο, που δημιούργησε ο σύντροφος της κόρης της ήταν βάρβαρο και ο κατηγορούμενος δήλωσε πως η πεθερά του δεν τον αποδέχεται. Ζήτησε συγνώμη και είπε ότι ήθελε να αποκαταστήσεις τις ζημιές που προκάλεσε, αλλά δεν τον άφησαν.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για πέντε κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, ενώ ο πατέρας του για τρεις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών.

πηγή: gegonota.news