ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίστηκαν στην κακοκαιρία Ιανός, ακύρωσαν τον γάμο για τον Daniel, παντρεύτηκαν με τον Elias

Γνωρίστηκαν στην κακοκαιρία Ιανός, ακύρωσαν τον γάμο για τον Daniel, παντρεύτηκαν με τον Elias
GLOMEX

Μετά από πολλές κακοκαιρίες... το πήρε το κορίτσι στην «Elias»

Ο λόγος για τον αγρότη και αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Φαρσάλων Δημήτρη Γούσια και την εκλεκτή της καρδιάς του Βάνα Ντόβα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στην κακοκαιρία Ιανός στον δήμο Φαρσάλων όπου εργάζονταν και οι δύο.

Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους δύο χρόνια μετά στην κακοκαιρία «Διομήδη» και όρισαν ημερομηνία γάμου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν περίμενε ότι θα ερχόταν η κακοκαιρία Daniel η οποία κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της σε Θεσσαλία και Στερεά και έτσι ακύρωσαν τον γάμο. Ειδικότερο ο Δημήτρης αντί για γαμπριάτικο κοστούμι φόρεσε τις γαλότσες και το αδιάβροχο και πέρασε μία εβδομάδα με ελάχιστες ώρες ύπνου, συντονίζοντας την μεγάλη επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ο γάμος ορίστηκε τελικά για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, την εβδομάδα που ο Elias σφυροκοπούσε για ακόμα μια φορά τη Θεσσαλία. Ευτυχώς η κακοκαιρία σταμάτησε την Πέμπτη και έτσι την Κυριακή το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Έτσι, την Κυριακή 1/10 παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι σε κοσμικό κέντρο της περιοχής.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες από τα χτυπήματα της Daniel και της Elias και θα βρίσκονται στο πλευρό των πλημμυροπαθών.

Στο τέλος ο Μάνεσης με μια χιουμοριστική ευχή τους είπε να μην περιμένουν την επόμενη κακοκαιρία για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.