ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ακυρώσεις πτήσεων από το Ισραήλ - Πώς θα επιστρέψουν οι τουρίστες

Ηράκλειο: Ακυρώσεις πτήσεων από το Ισραήλ - Πώς θα επιστρέψουν οι τουρίστες

Ηράκλειο: Τα δραματικά γεγονότα στη Μέση Ανατολή «βρήκαν» εκατοντάδες Ισραηλινούς να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί

Ομαλοποιείται σιγά σιγά, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Γιώργο Πλιάκα, η διαδικασία για την αναχώρηση από το «Νίκος Καζαντζάκης» εκατοντάδων Ισραηλινών που «εγκλωβίστηκαν» στο νησί, μετά την ανάφλεξη του πολέμου στο νότιο Ισραήλ και όλα τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, τουλάχιστον 5 πτήσεις από το Ισραήλ στην Κρήτη έχουν ακυρωθεί, ενώ δύο αεροπλάνα ήρθαν σχεδόν άδεια, προκειμένου να παραλάβουν τους Ισραηλινούς που βρέθηκαν εδώ το προηγούμενο διάστημα για διακοπές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Ισραηλινοί θα αναχωρήσουν με... προτεραιότητα. Αρχικά θα φύγουν οι επίστρατοι, όσοι δηλαδή μπορούν να πάρουν όπλα για να βρεθούν στα μέτωπα των μαχών.

Θα ακολουθήσουν τα γυναικόπαιδα και στη συνέχεια οι ηλικιωμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου επικράτησε αναστάτωση όταν κάποιοι εκ των Ισραηλινών που είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στη χώρα τους, αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και αποφάσισαν μετά από έντονη συζήτηση που είχαν με συμπατριώτες τους να μην ταξιδέψουν.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 44,6% η συμμετοχή μέχρι τις 17:30 - 4,3 εκατ. πολίτες έχουν ψηφίσει

Αρκούδα κατασπάραξε αγελάδα στα Μετέωρα

Κέρκυρα: «Γουρούνα» έπεσε σε γκρεμό - Σώθηκαν από θαύμα οι επιβάτες