ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τσαλίκης: Επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι - Στις πρώτες θέσεις σε σταυρούς

Γιώργος Τσαλίκης: Επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι - Στις πρώτες θέσεις σε σταυρούς

«Μου έκαναν έναν πόλεμο αήθη», δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι.

Σάρωσε ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο Περιστέρι ο οποίος εξελέγη για έκτη φορά δήμαρχος της πόλης με συντριπτικό ποσόστο 77,98%.

Μαζί του επανεξελέγη στη θέση του δημοτικού συμβούλου και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος συμμετέχει στον συνδυασμό του και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε σταυρούς.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επικράτησή του, αλλά και για τη δικαίωση που νιώθει, όπως είπε.

«Σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενος, δικαιωμένος, πολύ όμορφα! Δόξα τω Θεώ είμαι στις πρώτες θέσεις σε σταυρούς με χιλιάδες ψήφους σε αυτόν τον πολύ σημαντικό δήμο. Αυτό που έχει γίνει είναι πολύ συγκινητικό.

Είχα αγωνία γιατί τις τελευταίες μέρες δέχθηκα έναν πόλεμο πολύ βρώμικο, ειδικά στα Κέντρα Φιλίας που είμαι αντιδήμαρχος και πολύ ακαταλαβίστικο σε έναν άνθρωπο που είναι καλλιτέχνης και απλά προσφέρει στην πολιτική. Μου έκαναν έναν πόλεμο αήθη και στεναχωρήθηκα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και το καλό νικάει πάντα και χαίρομαι γι’ αυτό», κατέληξε ο τραγουδιστής.