ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μας»

Αχιλλέας Μπέος: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μας»

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη που εξαπέλυσε στην ομιλία του το βράδυ της Κυριακής μετά την επανεκλογή του στον δήμο Βόλου αλλά και στο επεισόδιο με τον πολίτη, όπου βίντεο τον δείχνει να τον ξυλοκοπεί, ενώ αργότερα ο πολίτης του ζήτησε συγγνώμη.

«Οι Αριστεροί με το έτσι θέλω, θέλουν να μπουν στην εξουσία. Μετά τα αθηναϊκά κανάλια και το CNN στον Βόλο», τονίζει κατά την επίσημη συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ καταγγέλλει συνυποψηφίους του για τραμπουκισμό.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη στην ομιλία του το βράδυ της Κυριακής μετά την επανεκλογή του στον δήμο Βόλου αλλά και στο επεισόδιο με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όπου βίντεο τον δείχνει να τον ξυλοκοπεί, ενώ αργότερα ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση, του ζήτησε συγγνώμη.

«Προβάλλατε το χαστούκι, αλλά όχι ότι άνοιξε ο δρόμος και εξυπηρετήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι και ότι 7, 8 ακραία στοιχεία εμπόδιζαν να γίνει ένα έργο που ήταν άμεσης ανάγκης», είπε ο δήμαρχος Βόλου.

«Ακραίοι αυτοί που σταματήσαν το έργο, ακραίος κι εγώ που έδωσα ένα χαστούκι, αλλά κρίθηκε απαραίτητο».

Σε ό,τι αφορά τον χαρακτηρισμό του για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Αχιλλέας Μπέος, ανέφερε «Το σωστό ήταν να έλεγα ότι ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Εντάξει το είπα με άλλο τρόπο. Να τελειώσει αυτό, σταματήστε».

Μάλιστα προέτρεψε να γίνει μία πανελλαδική δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι είναι με την άποψή του, πόσοι συμφωνούν με όσα είπε.

«Ας κάνουμε μία δημοσκόπηση πανελλαδική, να δούμε πόσοι ειναι με την άποψη του Μπέου, το ποσοστό».

«Η εισαγγελέας νομίζω ότι έχει κάνει λάθος, της έχω στείλει ήδη επιστολή, γιατί η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί ίσος προς ίσο», σημείωσε για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου σχετικά με τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη.