ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Μαραθώνα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

Φωτιά στον Μαραθώνα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

Πολύ δύσκολη μάχη με τις φλόγες στον Μαραθώνα με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη στον Βάλτο μεταξύ Κωπηλατοδρομίου και Κάτω Σουλίου

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στον Μαραθώνα με την Πυροσβεστική να έχει ενισχύσει τις δυνάμεις καθώς καίει σε δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής επιχειρούν συνολικά 67 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 5 πεζοπόρα τμήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας Αθηνών έχει κλείσει ο δρόμος στην περιοχή «Δικαστικά», τον οποίο χρησιμοποιούν μόνο μόνιμοι κάτοικοι.

Νωρίτερα μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας επιχειρούσε και ένα Ericson, το οποίο είχε περιορίσει το μέτωπο, ωστόσο λόγω των ανέμων η φωτιά πήρε ξανά διαστάσεις και καίει την περιοχή.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα η φωτιά καίει καλαμιές στον Βάλτο μεταξύ Κωπηλατοδρομίου και Κάτω Σουλίου και φαίνεται μέχρι και από την Νέα Μάκρη, το Μάτι και περιοχές της Ραφήνας

Για την κατάσβεση επιχειρούν και εθελοντικές ομάδες του Δήμου Μαραθώνος ΠΥΣΕΘ και ΣΕΔΜ και εθελοντικές ομάδες όμορων Δήμων όπως από την Ραφήνα, το Μαρκόπουλο.