ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Το Νewsbomb.gr μέσα στο σπίτι της θρυλικής ηθοποιού - Σήμερα το τελευταίο αντίο

Μαίρη Χρονοπούλου: Το Νewsbomb.gr μέσα στο σπίτι της θρυλικής ηθοποιού - Σήμερα το τελευταίο αντίο
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Σήμερα το «τελευταίο πάρτι» για τη Μαίρη Χρονοπούλου στο σπίτι της στην Παιανία - Τι κατέγραψε ο φωτογραφικό φακός του Newsbomb.gr

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Στο σπίτι της Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία, εκεί που θα πραγματοποηθεί το «τελευταίο πάρτι» όπως επιθυμούσε και η ίδια η ηθοποιός, βρίσκεται η κάμερα του Newsbomb.gr.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της λαμπερής πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου συγκεντρώνονται σήμερα εκεί για να την αποχαιρετήσουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στον κήπο της ηθόποιου γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Στις δημοσιογραφικές κάμερες μίλησε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, για τα όσα είχε προσφέρει η θρυλική ηθοποιός στον Οργανισμό.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου:

Σημειώνεται ότι, στις 13:30, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15:30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας ενώ στις 16:25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.