ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνεχίζεται το θρίλερ με την τέφρα της - Πού βρίσκεται

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνεχίζεται το θρίλερ με την τέφρα της - Πού βρίσκεται

Άγνωστο τι θα γίνει με την τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου, με την απόφαση να έρχεται μετά τις 40 ημέρες από τον θάνατό της.

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου και το αν θα σκορπιστεί ή αν θα παραμείνει σε συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο συντονιστής της ομάδας φίλων της και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος υπέγραψε την παραλαβή της τέφρας από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας και έπειτα ανέλαβε τη φύλαξή της από κοινού με τον επίσης στενό φίλο της Χρονοπούλου, τον σκηνοθέτη Νίκο Σέκερη.

Η τέφρα της λοιπόν βρίσκεται στην Αθήνα, όπου ήθελε να μετακομίσει και να φύγει από την Παιανία. Εκεί λοιπόν θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμη, τουλάχιστον έως το 40ήμερο μνημόσυνό της, ίσως και περισσότερο.

Απομένει να αποφασιστεί οριστικά αν τελικώς θα διασκορπιστεί η τέφρα της στο Σούνιο (όπως ήταν η αρχική της επιθυμία, την οποία συνέταξε εγγράφως το 2019) ή αν θα γίνει εναπόθεσή της σε λιτό μνημείο που θα ανεγερθεί στο σπίτι όπου διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία, και στο οποίο θα υπάρχει η επιγραφή που επιθυμούσε: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να διαμοιραστεί η τέφρα της ώστε να εκπληρωθούν και οι δύο επιθυμίες της.