ΕΛΛΑΔΑ

«Θηλυκή» συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 15χρονη για να της αρπάξει το χαρτζιλίκι

«Θηλυκή» συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 15χρονη για να της αρπάξει το χαρτζιλίκι

Συγκλονίζει με την περιγραφή της η 15χρονη θύμα της επίθεσης από 7 ανήλικα κορίτσια 

Έξαρση εμφανίζει η παραβατικότητα ανηλίκων και τα επίσημα στοιχεία συγκλονίζουν, την ώρα που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα περιστατικά.

Σοκαριστικό είναι το επεισόδιο που σημειώθηκε στην Κηφισιά το βράδυ του Σαββάτου, όταν μία ανήλικη και η φίλη της δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κοριτσιών, οι οποίες αφού ξυλοκόπησαν τη 15χρονη, της άρπαξαν 20 ευρώ που ήταν το χαρτζιλίκι της.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα τoυ ΑLPHA, περιγράφει τα όσα συνέβησαν...

«Μου χτύπησε με μπουνιά το στέρνο, μου κόπηκε η ανάσα» είναι τα πρώτα λόγια της και συγκλονίζει περιγράφοντας το χρονικό της επίθεσης από τις 4 ανήλικες.

Γυρίζαμε στο σπίτι με τη φίλη μου και ήταν 4 κορίτσια που με κοίταγαν παράξενα. Ρωτάω τη φίλη μου γιατί μας κοιτάνε έτσι και μου λέει μη δίνει σημασία πάμε να φύγουμε. Όπως πάμε να φύγουμε με αρπάζουν από το χέρι και μου λέει η μία για ποιον μιλάς έτσι και μου σκάει ένα κουτουλούδι στο κεφάλι...»

Ωστόσο, η επίθεση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μία άλλη από τις ανήλικες δικαιολόγησε τις πράξεις τους ως αποτέλεσμα της ενδο-οικογενειακής βίας στο σπίτι της!

Η ανήλικη «θηλυκή» συμμορία από συνολικά 7 κορίτσια συνέχισε να χτυπά με σφαλιάρες την 15χρονη ακόμα και αφοότου της άρπαξαν τα 20 ευρώ, ενώ την απείλησαν λέγοντάς της να μην την «ξαναδουν μπροστά τους».

Μια 15χρονη και μια 16χρονη συνελήφθησαν για το βίαιο περιστατικό.