ΕΛΛΑΔΑ

Αίας Μανθόπουλος: Σε θλίψη «βυθίστηκε» ο καλλιτεχνικός κόσμος - «Πρόωρα μας έφυγες»

Αίας Μανθόπουλος: Σε θλίψη «βυθίστηκε» ο καλλιτεχνικός κόσμος - «Πρόωρα μας έφυγες»

Φίλοι και συνάδελφοι δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν πόσο γρήγορα έφυγε ο Αίας Μανθόπουλος από τη ζωή.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη του στον ηθοποιό Αία Μανθόπουλο που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών.

Ο Αίας Μανθόπουλος, νοσηλευόταν επί ημέρες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Αίαντα στην τηλεοπτικής σειρά «Δυο Ξένοι» με το αλησμόνητο «βρε Αία, βρε Αία» από τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από την υποκριτική και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κρατούσε στενές επαφές με αρκετούς ηθοποιούς.

Αρκετοί φίλοι και πρώην συνεργάτες του ηθοποιού έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Αία με μία ανάρτηση στα Social media.

Ελένη Ράντου: «Η παρέα όλο και λιγοστεύει»

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αποχαιρετούν δημόσια τον Αίαντα Μανθόπουλο και η Ελένη Ράντου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Καλό σου ταξίδι στο φως αγαπημένε μας. Πρόωρα μας έφυγες… Η παρέα όλο και λιγοστεύει…», έγραψε η Ελένη Ράντου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς;»

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του Αίαντα Μανθόπουλου και στη λεζάντα έγραψε: «Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις έτσι; θα θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη μου άνοιξες κάνα δυο φορές την καρδιά σου για να μου μιλήσεις για τα προβλήματά σου... Καλό ταξίδι Αίαντα ωραίε ηθοποιέ και άνθρωπε.... θα μας λείψεις πολύ....».

Εβελίνα Παπούλια: Καλό ταξίδι όπου και αν πας

Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία συνεργάστηκε με τον Αίαντα Μανθόπουλο στη σειρά «Δύο Ξένοι», κατέφυγε στον λογαριασμό της στο Instagram για να τιμήσει τη μνήμη του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλό ταξίδι... όπου και αν είσαι, όπου και αν πας».

Σταύρος Νικολαΐδης: «Αντίο φίλε Αίαντα…»

Ο συνάδελφός του ηθοποιού και καλός φίλος του Σταύρος Νικολαΐδης αποχαιρέτησε τον Αίαντα Μανθόπουλο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του στη δημοφιλή σειρά «Δυο Ξένοι».

«Αντίο φίλε Αίαντα…» έγραψε ο Σταύρος Νικολαΐδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.