ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία και απόπειρα ληστείας περιπτέρων μέσα σε λίγες μέρες

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία και απόπειρα ληστείας περιπτέρων μέσα σε λίγες μέρες

Μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας συνέβησαν χθες Τετάρτη το βράδυ (18/10) αλλά και την περασμένη Παρασκευή (13/10) στην περιοχή της Καλλιθέας επί των οδών Δαβάκη και Δημοσθένους αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το kallitheacity.gr, οι δύο δράστες υπό την απειλή πιστολιού, στην μια περίπτωση αποπειράθηκαν να ληστέψουν περίπτερο στην περιοχή της Καλλιθέας και στην άλλη πέτυχαν τον σκοπό τους καθώς κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του περιπτέρου με τον έντρομο υπάλληλο να τους αφήνει να πάρουν ότι υπήρχε στο ταμείο εκείνη την στιγμή.

Οι δράστες που είναι οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις λίγο αργότερα συνελήφθησαν από δυνάμεις της αστυνομίας που τους αναζητούσε.

Οι ληστές συχνά εκμεταλλεύονται την ισχνή παρουσία αστυνομικής περιπολίας κατά τις νυχτερινές ώρες με αποτέλεσμα ειδικά τα περίπτερα να γίνονται εύκολος στόχος επιθέσεων με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Οι κάτοικοι της περιοχής καλούν τις Aρχές να λάβουν μέτρα για την αύξηση της ασφάλειας.

Ο δήμος έχει κάνει προσπάθεια και έχει ενισχύσει την περιοχή με περιπολίες ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όμως κρίνεται αναγκαίο να ενισχυθεί η περιπολία της αστυνομίας στην Καλλιθέα για την προστασία των κατοίκων και των καταστημάτων.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την απόπειρα ληστείας στην Δημοσθένους χθες 18/10:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων

Ηράκλειο: Τμήμα μπαλκονιού έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Άγιος Παντελεήμονας: Σύρος έψελνε το Κοράνι στο ιερό και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» πριν συλληφθεί