ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τη σημάδεψε με το όπλο όταν του ζήτησε να χωρίσουν - Γλίτωσε από θαύμα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τη σημάδεψε με το όπλο όταν του ζήτησε να χωρίσουν - Γλίτωσε από θαύμα
GLOMEX

 Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 27χρονη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και την πυροβόλησε

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα είδε τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια της, όταν ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και εκείνος τη σημάδεψε με όπλο και επιχείρησε να την σκοτώσει.

Η 27χρονη κοπέλα γλίτωσε τελευταία στιγμή όταν έπιασε το όπλο και το έστρεψε αλλού και εκείνος μετά πάτησε την σκανδάλη.

Η νεαρή κοπέλα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όσα τραβούσε συνέβησαν μέχρι την παραλίγο μοιραία στιγμή.

«Εκεί που του λέω: ”τι κάνεις;”, το πιάνω, το γυρνάω, και πατάει τη σκανδάλη. Αν δεν το γυρνούσα το όπλο η σφαίρα θα μου ερχόταν στο κεφάλι […] Μου το κολλάει εδώ στο κεφάλι και παίρνει και το όπλο μου λέει ”λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι”. Εγώ δεν συνειδητοποίησα τι έγινε. Νόμιζα όταν γύρισε και πήρε το όπλο ότι θα τινάξει τα δικά του μυαλά στον αέρα», αποκάλυψε.

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και τρία χρόνια, εκείνη 27, αυτός 56. Ήταν 14 Σεπτεμβρίου, πρωί όταν ο άνδρας πήγε να βρει τη νεαρή κοπέλα για να την πείσει να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους, ενώ εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Και οι δυο τους μπήκαν στο αυτοκίνητο, με την κοπέλα να οδηγεί προς την κατεύθυνση που της έλεγε ο 56χρονος. Τη ζήτησε να στρίψει σε ένα ερημικό μέρος προς την παραλία. Ο άνδρας άρχισε να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Έβγαλε το όπλο από την τσάντα του και η γυναίκα προσπάθησε να το απομακρύνει και να τον αποτρέψει.

«Όταν βάρεσε την πρώτη σφαίρα δεν κατάλαβα τι έγινε. Νόμιζα ότι μου ήρθε στο κεφάλι και ότι σε λίγο θα είμαι νεκρή», είπε χαρακτηριστικά το θύμα. Η σφαίρα την βρήκε στον δεξί αντίχειρα. Εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει και ο 56χρονος πυροβόλησε ξανά… χωρίς στόχο.

«Μου διαπέρασε τον αντίχειρα. Ήταν διαμπερές και μου έσπασε το κόκαλο».

Η 27χρονη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να του ξεφύγει.

«Όταν το σκέφτομαι λέω ότι είχα πολύ μεγάλο Άγιο. Ήταν και 14 Σεπτέμβρη η μέρα του Σταυρού».

Ο 56χρονος ήταν βίαιος στην 27χρονη και πριν χωρίσουν

Ο 56χρονος είχε γίνει βίαιος ξανά… «Μια φορά έχει σηκώσει χέρι, μου έχει ανοίξει εδώ το μέτωπο. Τον ξανασυγχώρεσα όταν με είχε ψεκάσει με σπρέι χλωρίνης. Πάλι του είχα ζητήσει να χωρίσουμε, πάλι δεν το δεχότανε».

Η νεαρή κοπέλα τον δικαιολογούσε κάθε φορά ώσπου αποφάσισε οριστικά να χωρίσουν καθώς ένιωθε τον εαυτό της κάθε φορά να χάνεται.

Ο 56χρονος από εκείνη τη μέρα καταζητείται, με την 27χρονη να ζει με τον φόβο της επανεμφάνισής του.