ΕΛΛΑΔΑ

Ζεφύρι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα της επίθεσης που οδήγησε στον θάνατο του 8χρονου

Ζεφύρι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα της επίθεσης που οδήγησε στον θάνατο του 8χρονου
GLOMEX

Στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ένας από τους δράστες πυροβολεί το σπίτι στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το 8χρονο αγόρι.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες που εξετάζει η Αστυνομία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τον έναν δράστη που σημάδεψε προς το σπίτι στο Ζεφύρι με την καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες έξω από το σπίτι φτάνουν δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο και ένα ασημί. Ένας από τους δράστες βγαίνει από το σπίτι και σημαδεύει. Οι φυλλωσιές ωστόσο καλύπτουν τους υπόλοιπους δράστες και το σημείο των πυροβολισμών.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο δράστης επιστρέφει στο αυτοκίνητο και τα δύο οχήματα τρέπονται σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κάμερα κατάφερε να πιάσει τους τρεις επιβάτες.

Μετά από 20 λεπτά έφτασαν τα περιπολικά. Ήδη έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις ατόμων 22, 30, 26 και 22 ετών, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ενώ οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κύριος Γ. Μπαρκαγιάννης κάνει λόγο για δομημένης ανθρωποκτονίας πράξη, αφού οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι.