ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Αυτή είναι η βόμβα που βρέθηκε - Κλειστή η Ποσειδώνος

Γλυφάδα: Αυτή είναι η βόμβα που βρέθηκε - Κλειστή η Ποσειδώνος
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ποσειδώνος: Σε εξέλιξη η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β` Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στη Γλυφάδα. Εικόνες από drone.

Κλειστή παραμένει η Ποσειδώνος σε μήκος 3,5 χλμ. Επίσης εκκενώθηκαν τέσσερις πολυκατοικίες, στην οδό Ευρυάλης για προληπτικούς λόγους. Από τους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού ζητήθηκε να απομακρύνουν τα οχήματα τους.

Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους κατοίκους να αφήσουν τα παράθυρα ανοιχτά , αν και -αν όλα πάνε καλά- δεν πρόκειται να υπάρξει έκρηξη.

Η εξουδετέρωσή της θα γίνει βραδύκαυστα με πυρίτιο στην απόληξή της.

Η λεωφόρος Ποσειδώνος θα μείνει κλειστή έως τις 11:30 το πρωί και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για την εξουδετέρωση βόμβας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό θα ισχύσει επίσης απαγόρευση στάθμευσης από τις 21.00, 25 του μηνός, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 26ης. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».