ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τα ερωτήματα και τα κενά στον θάνατο της 24χρονης - Όλα δείχνουν ηλεκτροπληξία

Θεσσαλονίκη, 24χρονη, ηλεκτροπληξία

Η 24χρονη ήταν μόνη στο σπίτι, όπου συζούσε με τον σύντροφό της, ο οποίος την εντόπισε νεκρή στο μπάνιο όταν γύρισε στο σπίτι.

Όλα δείχνουν πως η 24χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στη Θεσσαλονίκη έκανε μπάνιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Αυτό φαίνεται να είναι και το αίτιο για τον ακαριαίο θάνατό της.

Η 24χρονη ήταν μόνη στο σπίτι, όπου συζούσε με τον σύντροφό της, ο οποίος την εντόπισε νεκρή στο μπάνιο όταν γύρισε στο σπίτι.

Η κηδεία της 24χρονης θα γίνει σήμερα ενώ αναμένεται και η νεκροψία που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Ωστόσο, υπάρχουν και θολά σημεία στην υπόθεση, καθώς οι γονείς της άτυχης κοπέλας - οι οποίοι ζουν στην Πέλλα - νόμιζαν ότι η κόρη τους μένει στην Κέρκυρα γιατί από εκεί είναι ο σύντροφός της. Φαίνεται πως δεν είχαν τελευταία τις καλύτερες σχέσεις γιατί οι γονείς της δεν ενέκριναν τη σχέση της.

Ο σύντροφός της είναι εκείνος που μίλησε για αίτια του θανάτου της και τον ανοιχτό θερμοσίφωνα: «Βγήκα να πάρω τροφή για τα ζωάκια της γειτονιάς. Γύρισα σπίτι και τη βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα».

Σε αυτό το σενάριο συγκλίνουν και οι μαρτυρίες γειτόνων και κοντινών προσώπων της κοπέλας. Όπως είπε μια γνωστή της στο thesstoday.gr, «ο σύντροφός της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν "καθαρό" και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί».

Ο πατέρας και ο αδελφός της κοπέλας θέλουν να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατό της. Μιλώντας χθες στην εκπομπή Live News, ο πατέρας της 24χρονης τόνισε πως «ήταν γερή, δεν είχε πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να το καταλάβω», ενώ ανέφερε πως η οικογένειά της νόμιζε ότι ζει στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπου τελικά έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», δήλωσε ο αδερφός της.