ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσαν με τέιζερ και αλυσίδες», λέει ο δικηγόρος του 35χρονου

Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσαν με τέιζερ και αλυσίδες», λέει ο δικηγόρος του 35χρονου

«Η επίθεση έγινε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ακόμα οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση από τον άνθρωπο», σημειώνει ο δικηγόρος του 35χρονου που δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα περίπου 30 ατόμων έπεσε ένας 35χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, έξω από νυχτερινό κέντρο.

Ο δικηγόρος του θύματος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι «Η επίθεση έγινε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ακόμα οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση από τον άνθρωπο».

Ο κ. Θοδωρής Καραγιάννης κάνει λόγο για «βαριά αμέλεια» και σημειώνει ότι «το γεγονός υποτιμάται από τις Αρχές και δεν γνωρίζω ποιος είναι ο σκοπός. Δεν ξέρω αν σκοπός είναι να τελειώσει το αυτόφωρο για να μη μπορούν να γίνουν συλλήψεις, αλλά, μετά από τόσες ώρες, ότι δεν έχουν πάρει κατάθεση από έναν άνθρωπο που είναι σπίτι του κλινήρης και λέει "ελάτε να μου πάρετε κατάθεση", για εμένα δηλώνει μια βαριά παθογένεια».

Ο δικηγόρος του 35χρονου περιγράφει πώς έγινε η βάρβαρη επίθεση εναντίον του εντολέα του εξηγώντας ότι ήταν 5 το πρωί όταν ο άνδρας βγήκε από κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο έπινε το ποτό του με την παρέα του και ξαφνικά ομάδα 30 ατόμων του επιτέθηκε με τους 10-12 από αυτούς να τον χτυπάνε άγρια.

«Είχαν τσεκούρια, τέιζερ, αλυσίδες και οι υπόλοιποι είχανε πυρσούς και φωνάζανε συνθήματα κατά της ομάδας που υποστηρίζει ο παθών», λέει.

Παράλληλα, προσθέτει πως οι δράστες χτυπούσαν σε ζωτικά σημεία το θύμα, που προσπάθησε να καλυφθεί βάζοντας μπροστά του τα χέρια και τα πόδια του, εξού και φέρει τραύματα σε αυτά τα σημεία. «Το ενδεικτικό της κατάστασης και της βούλησης των δραστών είναι ότι αφού σταμάτησαν και φύγανε μετά κάποιοι εξ αυτών ξανά όρμησαν και ξανά επενέβησαν οι θαμώνες πια του μαγαζιού και τον σώσανε».

Ο δικηγόρος καταλήγει διατυπώνοντας το ερώτημα, «πώς γίνεται 12 άτομα να κυκλοφορούν με τσεκούρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης», χαρακτηρίζοντας το γεγονός πρωτόγνωρο, καθώς, όπως λέει «σε άλλου είδους εγκλήματα δε βλέπουμε να κυκλοφορεί κόσμος με τσεκούρια στο κέντρο της πόλης».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το "The Opinion", στο οποίο φαίνονται άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να φωνάζουν, ταυτόχρονα ακούγονται ήχοι από σπασίματα ενώ κάποια στιγμή ανάβει και μια φωτοβολίδα.