ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Γέφυρα σωτηρίας για 3χρονο αγοράκι έπειτα από χειρουργείο στο κεφάλι

Βίντεο: Γέφυρα σωτηρίας για 3χρονο αγοράκι έπειτα από χειρουργείο στο κεφάλι

Στήθηκε γέφυρα ζωής για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του 3χρονου αγοριού στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη κινητοποίηση έγινε για ένα 3χρονο αγοράκι που έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τη Λάρισα.

Έπειτα από χειρουργείο στο κεφάλι στο οποίο υποβλήθηκε ο 3χρονος, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για ένα παιδάκι από τη Λάρισα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την μεταφορά και νοσηλεία του στη ΜΕΘ Παίδων του «Ιπποκρατείου».

Άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής, το απόγευμα της Τετάρτης (01/11), για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του 3χρονου αγοριού στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Το παιδί μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας, ενώ δεκάδες αστυνομικοί με περιπολικά, καθώς και αστυνομικοί των ομάδων “ΔΙΑΣ” και “Ζ” κινητοποιήθηκαν, στήνοντας γέφυρα ζωής, για να μεταφερθεί άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο και να μπει στη ΜΕΘ.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνόδευαν το ασθενοφόρο σε όλη τη διαδρομή, ενώ παράλληλα αστυνομικοί διέκοπταν προσωρινά την κυκλοφορία σε διασταυρώσεις εντός της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε το ασθενοφόρο να μπορεί να διέλθει απρόσκοπτα.