ΕΛΛΑΔΑ

Δραματική έκκληση Παπαργυρόπουλου σε εκείνους που τον λήστεψαν: «Φέρτε πίσω το φυλαχτό μου»

Δραματική έκκληση Παπαργυρόπουλου σε εκείνους που τον λήστεψαν: «Φέρτε πίσω το φυλαχτό μου»
GLOMEX / ALPHA.

«Μόλις χάσαμε το κοκαλάκι, έγινε και ο πλειστηριασμός, ίσως να είναι συγκυρία», υποστήριξε ο επιχειρηματίας.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του, στη Γλυφάδα. Το σπίτι του είχε τιμή εκκίνησης 3.500.000 ευρώ και πουλήθηκε τελικά για 7.500.000 ευρώ, όπως γνωστοποίησε.

Σε σημερινή (03/11) συνέντευξη στο OPEN, στάθηκε και στο φυλαχτό που έχασε, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, επισημαίνοντας πόσο πολύτιμο είναι για τον ίδιο.

Αρχικά υπογράμμισε ότι «αυτό το φυλαχτό το είχα μαζί μου περίπου 60 χρόνια, ίσως και παραπάνω. Αυτό το φυλαχτό ήταν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ήταν ενθύμιο από τη γιαγιά μου, από τους Δελφούς. Είχε μία βαλσαμωμένη νυχτερίδα, κοκαλάκια, τα είχε “διαβάσει”. Δεν ήταν ξόρκι, αλλά φυλαχτό».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως «στα μέσα Αυγούστου περίπου, είχε γίνει μία κλοπή στο σπίτι μου. Είχα στην ντουλάπα ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Μου το πήραν και έφυγαν. Εκεί μέσα είχα όλα μου τα ενθύμια, ό,τι είχα φέρει από την Αμερική, χρυσαφικά και άλλα. Τα είχα εκεί, για να τα αφήσω στα παιδιά μου».

Κάνοντας δημόσια έκκληση στους ληστές, ανέφερε: «Με πείραξε πάρα πολύ ότι χάθηκαν. Μόλις χάσαμε το κοκαλάκι, έγινε και ο πλειστηριασμός, ίσως να είναι μία συγκυρία. Οι λεβέντες που μου τα πήραν, με γεια τους και χαρά τους, αλλά αν μπορεί κάποιος, να μου φέρει το κοκαλάκι της νυχτερίδας πίσω.

Θα βρει το τηλέφωνό μου, να μιλήσουμε, και θα του δώσω χρήματα. Αρκεί να μου το φέρει πίσω. Παιδιά σας παρακαλώ, κρατήστε τα χρυσαφικά, πουλήστε τα, κάντε ό,τι θέλετε, φέρτε μου πίσω το κοκαλάκι της νυχτερίδας, το φυλαχτό της γιαγιάς μου».

Σχετικές ειδήσεις