ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Οι θυελλώδεις άνεμοι φούσκωσαν τη θάλασσα στα νότια προάστια της Αττικής (photos)

Κακοκαιρία: Οι θυελλώδεις άνεμοι φούσκωσαν τη θάλασσα στα νότια προάστια της Αττικής (photos)
INTIME

Οι θυελλώδεις άνεμοι φούσκωσαν τη θάλασσα στα νότια προάστια της Αττικής. Τα κύματα στον Φλοίσβο έσκαγαν με δύναμη και πλημμύριζαν την στεριά

Η κακοκαιρία σαρώνει τη δυτική Ελλάδα και σιγά -σιγά κινείται προς την ενδοχώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ήδη έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις, πτώσεις δέντρων και πλημμύρες ενώ όπως τονίζουν οι μετεωρολόγοι τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν από σήμερα το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά την Αττική αναμένονται προς το μεσημέρι κάποιες βροχές αλλά όχι σημαντικές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η κακοκαιρία θα επηρεάσει με βροχές και τη Θεσσαλία, χωρίς να είναι έντονα τα φαινόμενα Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στους ανέμους που θα πνέουν θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. «Είναι πιθανό να έχουμε προβλήματα», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο φακός του INTIME ήδη κατέγραψε εικόνες από τα νότια προάστια της Αττικής στην περιοχή του Φλοίσβου, όπου τα κύματα σκάνε με δύναμη στην ακτή λόγω των ισχυρών ανέμων.

INTIME

Όπως φαίνεται κάποια δέντρα κόπηκαν με ανθρώπους του Δήμου να βρίσκονται στο σημείο για επίβλεψη της κατάστασης.

INTIME

Μάλιστα υπήρξαν και μερικοί που φάνηκε να απολαμβάνουν τα κύματα που έσκαγαν στη στεριά και έτσι αψήφισαν το πολύ νερό και περίμεναν να δροσιστούν από τα απόνερα του κύματος.

INTIME

Από το λιμένα του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν Champion jet.

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων αλλά και κάποιων συμβατικών πλοίων.

Απαγορευτικό σε ισχύ και στο λιμάνι της Ραφήνας.