ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση έξω από τα δικαστήρια - Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της

Συγκίνηση έξω από τα δικαστήρια - Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της

Θεσσαλονίκη: Η 52χρονη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της 21χρονης Έμμας συναντήθηκε με την οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν η μητέρα της Εμμανουέλας συναντήθηκε με λήπτρια που έλαβε το νεφρό της 21χρονης κόρης της.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Μαρούλα Χωραφά, 52χρονη γυναίκα που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Εμμανουέλας. Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».

«Χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε» είπε η μητέρα της Εμμανουέλας συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Ήταν αυτό που μας είχε πει το παιδί μας, η επιθυμία της πραγματικότητα. Αλλά τώρα εκ των υστέρων βλέπουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα άλλα άτομα που έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται σήμερα -μετά τη χθεσινή διακοπή- η δίκη για τον θάνατο της Εμμανουέλας.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Πάτρα: Ηλικιωμένη προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη

Ρόδος: Έβαλε στη βαλίτσα του αλλοδαπό για να μπορέσει να τον επιβιβάσει στο πλοίο για τον Πειραιά

Σύγκρουση σκαφών στον Γαλατά Τροιζηνίας