ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη: Δηλώνει «πικραμένη» και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα με τον γιο της

Βίκυ Σταμάτη: Δηλώνει «πικραμένη» και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα με τον γιο της

Βίκυ Σταμάτη: Σε ποια χώρα θα μετακομίσει για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της μαζί με τον γιο της

«Πικραμένη» δηλώνει η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη από την Ελλάδα για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να κάνει μία καινούργια αρχή μαζί με τον γιο της στο εξωτερικό.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το οτιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνει 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας σε εκπομπή του ANT1.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο 17χρονος γιος της πήρε υποτροφία από πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας για να σπουδάσει χρηματοοικονομικά.

«Το πιο σημαντικό απ’ όλα, να αποτινάξει τις στάχτες του παρελθόντος από τα φτερά του και να προχωρήσει», τόνισε, ενώ ανέφερε ότι όταν ο γιος της φύγει στο εξωτερικό, εκείνη θα τον ακολουθήσει. «Θα ήταν πραγματικά για εμένα ένα τεράστιο δώρο να ακολουθήσω το παιδί μου, αν και εφόσον το επιθυμεί, αλλά το πρώτο διάστημα νομίζω θα ήταν ωφέλιμο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η μετακόμιση στη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχθηκε πρόταση από το Netflix για να γίνει ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη ζωή του συζύγου της, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021.

Δείτε στο βίντεο του ANT1 που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα είπε η Βϊκυ Σταμάτη:

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θρήνος στο Γάζι - «Έφυγε» ο 17χρονος Γιώργος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην παραλιακή

Το Τίμιο Λείψανο της χειρός της Μαρίας Μαγδαληνής στην Αθήνα

Καλλιθέα: 8χρονη θύμα ενδοοκογενειακής βίας κοιμήθηκε νηστική στην αυλή του αστυνομικού τμήματος