ΕΛΛΑΔΑ

ΟΣΕ: Αυτοί είναι οι δράστες της δολιοφθοράς στον σταθμό Αχαρνών - Χωρίς τηλεδιοίκηση έως την Τιθορέα

ΟΣΕ: Αυτοί είναι οι δράστες της δολιοφθοράς στον σταθμό Αχαρνών - Χωρίς τηλεδιοίκηση έως την Τιθορέα

Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνονται οι τρεις δράστες να μεταφέρουν ένα απορριμματοφόρο και να σπάνε την κάμερα πριν προχωρήσουν στη δολιοφθορά

Τους δράστες της δολιοφθοράς, στο Σταθμό Αχαρνών, στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, αναζητούν οι Αρχές, ενώ ο ΟΣΕ έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φως ντοκουμέντο από τους δράστες της δολιοφθοράς λίγο πριν καταστραφούν οι κάμερες στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αχαρνών.

Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνονται οι τρεις δράστες να μεταφέρουν ένα απορριμματοφόρο. Λίγη ώρα αργότερα ένας εκ των δραστών ανεβαίνει πάνω στο απορριμματοφόρο, προκειμένου να σπάσει την κάμερα.

Η κάμερα έσπασε δύο μέρες πριν τη δολιοφθορά με τους αστυνομικούς να τους ψάχνουν για να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, από το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 19:30 μέχρι και για τουλάχιστον δύο μέρες ακόμη τα τρένα θα κυκλοφορούν από το Μενίδι έως την Τιθορέα «τυφλά». Δηλαδή, θα γίνεται με τον παλιό τρόπο, θα υπάρχει δηλαδή η τηλεπικοινωνία με τα τρένα αλλά δεν θα υπάρχει οπτική επικοινωνία γιατί δεν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση.