ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θλίψη για τον 17χρονο Γιώργο που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Κρήτη: Θλίψη για τον 17χρονο Γιώργο που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς θλίψης αποχαιρετούν σήμερα συγγενείς και φίλοι τον 17χρονο Γιώργο

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι του 17χρονου Γιώργου που έπειτα από σκληρή μάχη 19 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Γάζι στις 3 το μεσημέρι.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου στην παραλιακή του Ηρακλείου, όταν το όχημα που επέβαινε σαν συνοδηγός ο άτυχος 17χρονος ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια. Οδηγός και συνοδηγός απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και στη συνέχεια διακομίσθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του ΓΕΛ Γαζίου

«Με βαθιά θλίψη και συναισθηματική συντριβή, ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας μαθητή της Γ’ Λυκείου, Γιώργου Παρασύρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που συνέβη την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Ο Γιώργος Παρασύρης ήταν ένας αξιόλογος μαθητής, γεμάτος ζωή, ενθουσιασμό και υποσχέσεις για το μέλλον. Οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι καθηγητές του διατυπώνουν τα πιο θερμά λόγια για την προσωπικότητά του, την ευγένειά του, για τη χορευτική του δεινότητα.

Η απώλεια του Γιώργου αποτελεί μία συντριβή χωρίς ελπίδα ανακούφισης για την οικογένειά του, το Λύκειο Γαζίου και ολόκληρη την τοπική κοινότητα. Ο χαμός του αφήνει ένα βαθύ κενό στις καρδιές όλων μας.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας στρέφονται στην οικογένεια του, που καλείται να αντιμετωπίσει την απώλεια του. Το Λύκειο Γαζίου προσφέρει την απόλυτη συμπαράσταση και βοήθεια στην οικογένεια του σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Η μνήμη του Γιώργου θα παραμείνει ζωντανή μέσα στο σχολείο μας.

ΓΕΛ Γαζίου

Δομίνικος Θεοτοκόπουλος»

Η ανακοίνωση ΕΛΜΕ για το θάνατο του 17χρονου Γιώργου

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια του μαθητή Γιώργου Παρασύρη που έχασε τη μάχη με το θάνατο, μετά από πολυήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η συγκλονιστική είδηση του απρόσμενου και άδικου θανάτου διαπερνά, με αίσθημα ρίγους και συγκίνησης, την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, αλλά και τη σχολική του ΓΕΛ Γαζίου, όπου φοιτούσε ο άτυχος νέος, αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του πόνου.

Το μαύρο πέπλο του θανάτου σκέπασε το νεαρό Γιώργο, πριν προλάβει να ανοίξει τα φτερά του και του έκοψε αναπάντεχα το νήμα της ζωής, αφήνοντας ανείπωτο πόνο στους χαροκαμένους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου -εκφράζοντας το συλλογικό αίσθημα της θλίψης όλων των εκπαιδευτικών και , κυρίως, των συναδέλφων που στάθηκαν στο πλευρό του αδικοχαμένου Γιώργου ως δάσκαλοι και παιδαγωγοί του στο ΓΕΛ Γαζίου- εύχεται από καρδιάς στους γονείς και όλους του οικείους του καλή δύναμη αυτή τη δύσκολη στιγμή του οριστικού αποχαιρετισμού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Προβλήματα και στον Κηφισό

Νέο Ηράκλειο: «Οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι οι αστυνομικοί κακοποίησαν τη 16χρονη», λέει η δικηγόρος

Καλλιθέα: Τρεις τραυματίες από το τροχαίο τα ξημερώματα - Συγκρούστηκαν δύο μηχανές