ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Θρίλερ με το μωρό που κυοφορούσε - Είχα να τη δω μήνες, λέει ο πατέρας της

Φαίη Μπακογιώργου: Θρίλερ με το μωρό που κυοφορούσε - Είχα να τη δω μήνες, λέει ο πατέρας της

Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις για το φριχτό έγκλημα που διατελέσθηκε στην Κυψέλη το 2021 με τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου από την μητέρα, την αδελφή και τη σπιτονοικοκυρά της.

Όπως έγινε γνωστό οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα ιδιωτικού ερευνητή, τον οποίο είχε ορίσει ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας, Νίκος Μπακογιώργος.

Μιλώντας στον Alpha ο πατέρας της Φαίης δήλωσε αρχικά: «Ό,τι μπόρεσα να κάνω το έκανα, φαίνεται είμαι τυχερός που ο Θεός έβαλε στον δρόμο μου τον Χάρη Βεραμόν, γιατί μπορέσαμε και ξετυλίξαμε όλο το κουβάρι για να φτάσουμε εδώ».

Σε ερώτηση για το αν γνώριζε για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης της κόρης του και την κακοποίηση που υφίστατο τόσο από την πρώην σύζυγό του όσο και από την άλλη κόρη του, ο κ. Μπακογιώργος είπε: «Με είχανε σε άλλο πλανήτη, δεν μου λέγανε τι πραγματικά συμβαίνει ούτε κι η ίδια. Το μόνο που μου κίνησε την περιέργεια είναι ότι από το πάσχα του 2021 και μετά δεν την ξαναείδα, γιατί εγώ το παιδί μου το έβλεπα 3-4 φορές το μήνα όπως και τα παιδιά της».

Τα τρία παιδάκια πλέον έχουν δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ενώ ο Νίκος Μπακογιώργος σημειώνει ότι δεν ήξερε το τρίτο παιδί της κόρης του και μάλιστα αναφέρει ότι «το έμαθα κατά τύχη όταν πήγα να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης».

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι η άλλη κόρη του φέρεται να συμμετείχε στην δολοφονία της αδελφής της αλλά και στα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν καθημερινά όσο ζούσε.

«Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να πάθω, καταστρέφονται τα πάντα στη ζωή μου, δεν το περίμενα, έχω μείνει άφωνος», λέει ο πατεράς, ο οποιός είναι σοκαρισμένος με τις εξελίξεις και δηλώνει «Έχω χάσει το μυαλό μου».

Τι συμβαίνει με το βρέφος

Εντωμεταξύ η αστυνομία αναζητά το βρέφος, το οποίο κυοφορούσε η Φαίη, η οποία τον Αύγουστο του 2021 ήταν στον 8ο μήνα της κύησης της, κάτι που σημαίνει ότι στους δύο μήνες μέχρι τον θάνατό της το μωρό γεννήθηκε. Ωστόσο δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένη η γέννηση, ούτε με καισαρική τομή, ούτε με φυσιολογικό τοκετό, καθώς οι αρχές έχουν «χτενίσει» όλα τα μαιευτήρια και τα νοσοκομεία.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha εικάζεται ότι είτε το μωρό γεννήθηκε νεκρό, είτε γεννήθηκε και το πήραν και το σκότωσαν και αυτό και το έχουν θάψει κάπου, ή το έδωσαν κάπου αλλού και γιαυτό δεν έχει καταγραφεί πουθενά.

Παράλληλα, το τμήμα ανθρωποκτονιών πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η 23χρονη με τις τρεις κατηγορούμενες γυναίκες και ψέκασε με ένα υγρό, το οποίο λέγεται Blue star και μπορεί να αναδείξει εάν υπάρχουν ίχνη και αποτυπώματα και εκεί βρήκαν κηλίδες αίματος, που εξετάζεται σε ποιον ανήκει.

Σχετικές ειδήσεις