ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr – Χανιά: Αυτός είναι ο δεύτερος επιβάτης του μοιραίου αεροσκάφους

Αποκλειστικό Newsbomb.gr – Χανιά: Αυτός είναι ο δεύτερος επιβάτης του μοιραίου αεροσκάφους

Αυτός είναι ο δεύτερος άνθρωπος που επέβαινε μαζί με τον Θεόδωρο Πάντο, στο μοιραίο αεροσκάφος που έπεσε στα Χανιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα (09/11) στα Χανιά, ύστερα από πτώση αεροσκάφους στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε, μερικά μόλις μέτρα μακριά από τον αεροδιάδρομο της αερολέσχης, έπειτα από πτώση του δικινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Ο Κώστας Καραμπίνης είναι ο δεύτερος επιβάτης του μοιραίου αεροσκάφους. Ο άτυχος άνδρας, οδηγός λεωφορείου στο επάγγελμα, είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και μάλιστα, είχε λάβει ειδική άδεια από την εργασία του, προκειμένου να μεταβεί στην Κωπαΐδα και να συμμετάσχει στη μοιραία πτήση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.

377184918_348180997696786_3584412474723692254_n.jpg

Αυτός είναι ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους που έπεσε στα Χανιά

Ο πιλότος, Θεόδωρος Πάντος και ο συνεπιβάτης, Κώστας Καραμπίνης, βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματά τους μετά την πτώση, ενώ φάνηκε ότι δεν κατάφεραν να βγουν από το αεροσκάφος πριν από τη συντριβή.

Ο πιλότος ήταν ο Θεόδωρος Πάντος, πρόεδρος της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδας.

pilotos.jpg
Facebook Αερολέσχη Δυτικής Αθήνας

Ο Κοσμάς Κιμιωνής, πρώην Πρόεδρος της Αερολέσχης Χανίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μίλησε στο Newsbomb.gr για όσα γνωρίζει για το περιστατικό.

«Ήταν δύο άτομα στο αεροσκάφος, έχω μάθει ότι ο ένας ήταν ο Θεόδωρος Πάντος, αυτός πρέπει να είναι. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για την ταυτότητα του δεύτερου επιβαίνοντα. Ήταν βράδυ, επικρατούσε σκοτάδι, το οποίο δημιουργεί παραίσθηση, βέρτιγκο (σ.σ. ίλιγγος) και φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ίσως είναι η αιτία της βίαιας πρόσκρουσης του αεροσκάφους με το νερό».

Facebook Αερολέσχη Δυτικής Αθήνας

Σχετικές ειδήσεις