ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είδαν τη σορό με αίματα στο κεφάλι

Φαίη Μπακογιώργου: Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είδαν τη σορό με αίματα στο κεφάλι

«Υπάρχουν δύο μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι είδαν την σορό περίπου στις 7.30 το πρωί. Περιγράφουν ότι είχε αίματα στο κεφάλι. Ιατροδικαστικώς δεν έχουν αποτυπωθεί όλα», λέει ιδιωτικός ερευνητής για την υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου μετά και τις συλλήψεις της μητέρας, της αδελφής και της σπιτονοικοκυράς της 23χρονης ως ύποπτες για το έγκλημα που διαπράχθηκε τον Οκτωβρίο του 2021 στην Κυψέλη.

Στο MEGA μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν, τον οποίο όρισε ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας για να ερευνήσει την υπόθεση.

Ο κ. Βεραμόν μετέβη στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 23χρονης και υπήρξε μία σημαντική εξέλιξη, καθώς μάρτυρες ισχυρίζονται ότι είδαν τη σορό στις 7:30 το πρωί με αίματα στο κεφάλι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Υπάρχουν δύο μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι είδαν την σορό περίπου στις 7.30 το πρωί. Περιγράφουν ότι είχε αίματα στο κεφάλι. Ιατροδικαστικώς δεν έχουν αποτυπωθεί όλα. Η αλήθεια είναι ότι ο ιατροδικαστής δεν ήταν ξεκάθαρος με το ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια. Αρχικά λίγο πριν εξαφανιστεί υπήρχαν άνθρωποι που την είδαν να μπαίνει υποβασταζόμενη μέσα στο διαμέρισμα και δεν την είδαν να ξαναβγαίνει».

Ο ερευνητής συμπλήρωσε ότι «Υπάρχει ένα κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση, το οποίο φοβάμαι ότι δεν έχει καταθέσει ακόμα. Είναι ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου της σπιτονοικοκυράς και γνωρίζει πολλά σχετικά με το παρελθόν αυτής της γυναίκας».