ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Νέα ντοκουμέντα φρίκης με βασανιστήρια online παιδιών με αναπηρία

Κερατσίνι: Νέα ντοκουμέντα φρίκης με βασανιστήρια online παιδιών με αναπηρία

Ένα μαρτύριο σχεδόν σε καθημερινή βάση φαίνεται πως ζούσαν δύο νεαρά ΑμεΑ τα οποία βασάνιζε ένας 42χρονος στο Κερατσίνι και μάλιστα προέβαλε την αρρωστημένη δράση του στο Youtube.

Ο 42χρονος που βασάνιζε και μετέδιδε καθημερινά βίντεο για 2 με 3 ώρες τις δοκιμασίες της φρίκης στις οποίες υπέβαλλε την 21 ετών γυναίκα, τον 25χρονο και ακόμα έναν άνδρα, όλοι άτομα με νοητική αναπηρία είχε ξεκινήσει τη συστηματική κακοποίηση είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Για κάποια από τα βασανιστήρια, τα οποία οι συνδρομητές πλήρωναν αδρά για να δουν, ήταν ξύλο με γάντια του μποξ, χτυπήματα με τέιζερ, γιαούρτωματα, ξύρισμα μαλλιών και φρυδιών ακόμα και σεξουαλικές πράξεις.

«Έχουν προηγηθεί κάποιες φασαρίες και αυτά τα οποία τα ξέρει ας πούμε ο κόσμος. Έχουν βγάλει κάτι challenges τα λένε, που λέει βάλε 20 ευρώ για να ρίξω μια «τειζεριά» στο τάδε το παιδί. Βάλτε λεφτά να τους κουρέψω λεφτά για τέιζερ, λεφτά για σφαλιάρες, λεφτά για ζωνιές. Χτυπιόντουσαν με ζώνη. Είχε δύο διαφορετικά τέιζερ, ένα ελαφρύ και ένα άλλο που ήτανε πολύ πιο δυνατό», ανέφερε πρώην συνδρομητής του 42χρονου.

21.800 εγγεγραμμένους χρήστες είναι μέχρι και σήμερα οι εγγεγραμμένοι χρήστες. Όσοι από αυτούς παρακολουθούσαν το ριάλιτι της φρίκης καλούνταν να δωρίζουν χρήματα σχολιάζοντας παράλληλα τι δοκιμασία θα ήθελαν να δουν.

Σε 554 βίντεο ο άνδρας κακοποιούσε με κάθε τρόπο τα άτομα με νοητική αναπηρία με απώτερο σκοπό το προσωπικό του κέρδος. Μάλιστα σε ένα επεισόδιο οι δωρεές μπορεί να έφταναν μέχρι και τα 1000 ευρώ.

Ένα από τα θύματα του 42χρονου όταν σε μια ζωντανή μετάδοση είπε ότι θέλει να αποχωρήσει ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θεατών.

«Τον κρατάει εκεί με απειλές και βία. Δηλαδή όσες φορές έχει πει στο stream ότι θα φύγω και θα πάω σε άλλο stream έχει φάει ξύλο μέσα στο stream. Τις περισσότερες φορές που έφαγε δυνατό ξύλο», ανέφερε πρώην συνδρομητής του 42χρονου.

Πρώην συνδρομητής του καναλιού του 42χρονου περιγράφει στο MEGA πως τα άτομα αυτά είχαν εγκλωβιστεί σε αυτή την κακοποιητική κατάσταση.

«Σε ένα δικό του σπίτι, που είναι σε άθλια χάλια, εκεί πέρα έχει μαντρώσει όλα τα παιδιά με αντίτιμο να τους δίνει ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και κανένα ψιλό – χαρτζιλίκι και το βράδυ να μαζεύονται εκεί στο stream του να τους χτυπάει, να τους εξευτελίζει, να κάνει όλα αυτά που κάνει με σκοπό το κέρδος».

Αυτά τα ασύλληπτου περιεχομένου βίντεο παραμένουν μέχρι και τώρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ο 42χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 42χρονος συνελήφθη χθες επ αυτοφόρω στο σπίτι του την ώρα που έκανε μια ζωντανή μετάδοση.