ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δραματική έκκληση της συζύγου του ψαροντουφεκά που αγνοείται από τα μέσα Οκτωβρίου

Κρήτη: Δραματική έκκληση της συζύγου του ψαροντουφεκά που αγνοείται από τα μέσα Οκτωβρίου

«Ό,τι κι αν κάνουμε με τα παιδιά, ζητούν τον πατέρα τους», αναφέρει η σύζυγος, η οποία έκανε νέα έκκληση για συνέχεια των ερευνών, προκειμένου να βρουν στοιχεία για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την 11η Οκτωβρίου, όταν και πήγε για ψάρεμα με έναν φίλο, στη θαλάσσια περιοχή της Ελυγιάς, στη νότια Κρήτη.

«Έχουν περάσει 35 μέρες, είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω τι να πω στα παιδιά, τον ζητούν. Πριν από μία εβδομάδα, τα παιδιά νόμιζαν ότι θα πάμε να τον δούμε. Ό,τι κι αν κάνουμε με τα παιδιά, οποιαδήποτε δραστηριότητα, θυμούνται και ζητούν τον πατέρα τους.

Αν ο Μιχάλης (σ.σ. ο μικρός γιος της οικογένειας, ηλικίας 6 χρονών) θυμηθεί κάτι, βουρκώνει και κλαίει. Ο Γιώργος μου, που είναι 13, έχουμε τα ρούχα του μπαμπά ακόμη στην ντουλάπα για να αισθάνεται τη μυρωδιά του.

Βάσει πρωτοκόλλου, έψαξαν τρεις μέρες, απλώς έδωσαν μία μέρα παραπάνω. Μετά, η επιχείρηση συνεχίσθηκε ιδιωτικά. Μέχρι και προχθές, κάποιοι εθελοντές είχαν κατεβάσει μία κάμερα για να δουν πιο χαμηλά, περίπου στα 80 - 100 μέτρα, αλλά δεν βρήκαν κάτι.

Πιστεύω ότι τον έχουν πάρει τα ρεύματα κάπου μακριά, ή έχει μπλεχτεί σε κάποια δίχτυα και δεν μπορεί να έρθει στην επιφάνεια», ανέφερε η σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών, απευθύνοντας έκκληση για συνέχιση των ερευνών, μιλώντας στο STAR.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, όταν ένας 45χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε πάει με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο στην περιοχή της Ελυγιάς.

Κάποια στιγμή ο αδελφός του αποφασίζει να βγει από την θάλασσα, καθώς είδε πως «αγρίευε» ο καιρός. Το είπε στον 45χρονο και εκείνος τού ανέφερε ότι θα κάνει μία τελευταία βουτιά και θα βγει.

Οι ώρες περνούσαν και ο 45χρονος δεν εμφανιζόταν, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ειδοποιήσει τις αρχές, οι οποίες άρχισαν αμέσως μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα έως σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις