ΕΛΛΑΔΑ

«Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες, θα τινάζω μυαλά αστυνομικών»: Πρωτοφανείς απειλές από Ρομά

roma
tik tok

Ένταση επικρατεί στους καταυλισμούς για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία 

Μετά τον θάνατο του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους καταυλισμούς και στις γειτονιές της μειονότητας, όπου εκφράζονται απειλές που δεν έχουν ξανακουστεί.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο στους δρόμους, όσο δυστυχώς και στα social media, όπου αναρτήθηκε βίντεο με πρωτοφανείς απειλές από Ρομά:

«Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες. Θα τινάζω μυαλά αστυνομικών», ανέφερε νεαρός Ρομά σε βίντεο που ανέβασε στο ΤikTok και προκαλεί σοκ!

Στην αρχή ο μέχρι στιγμής άγνωστος μίλησε για το θάνατο του 17χρονου, μετά λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος και πως αν γίνει «θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Με τόσο ρατσισμό κα κακία θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα»

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από το τραύμα που του προκάλεσε η σφαίρα του αστυνομικού στην αριστερή τραχηλική χώρα επήλθε ο θάνατος του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Η βολίδα βρέθηκε προς τα κάτω, στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, εντός των μυών, οκτώ εκατοστά πιο πάνω από τη δεξιά θηλή.