ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης: Το Newsbomb στην φωτογραφική έκθεση με θέμα «50 Χρόνια Πολυτεχνείο»

Δήμος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης: Το Newsbomb στην φωτογραφική έκθεση με θέμα «50 Χρόνια Πολυτεχνείο»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Το Newsbomb.gr με τον φωτοτρεπόρτερ Χάρη Γκίκα, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 18:30, έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργάνωσε μία μοναδική έκθεση ιστορικών φωτογραφιών του διεθνούς φήμης φωτορεπόρτερ κ. Αριστοτέλη Σαρρηκώστα.

Οι φωτογραφίες του μοναδικού φωτορεπόρτερ, που ήταν παρών το βράδυ των γεγονότων, θα φιλοξενούνται στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου καθημερινά μέχρι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου κατά τις ώρες:

Καθημερινές: 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00 – 18:00

Το Newsbomb.gr με τον φωτοτρεπόρτερ Χάρη Γκίκα, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 18:30, έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

«Η έκθεση φωτογραφίας που οργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι μία ευκαιρία να θυμηθούμε με φωτογραφικό υλικό το τι ακριβώς έγινε τότε, να δούμε, να συγκρίνουμε και να κρίνουμε. Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι πάντα επίκαιρα», είπε στην κάμερα του Newsbomb.gr ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.