ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο Βαρδάρης «σήκωσε» τα πάντα στο πέρασμά του - Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Ο Βαρδάρης «σήκωσε» τα πάντα στο πέρασμά του - Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
Weather Analysis Greece Facebook

Τα 118 χιλιόμετρα την ώρα έφτασαν οι θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα αλλά και μια γυναίκα να τραυματιστεί

Η κακοκαιρία εξπρές με τους θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττει σταδιακά όλη τη χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος και να δημιουργούνται προβλήματα σε επαρχία και πόλεις.

Ο Βαρδάρης στη Θεσσαλονίκη τα πήρε όλα και τα σήκωσε. Οι θυελλώδεις άνεμοι φουρτούνιασαν τη θάλασσα με αποτέλεσμα τα κύματα του Θερμαϊκού να «σκεπάζουν» το λιμάνι.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Φωκίων Χωρινό, ο Βαρδάρης έφτασε τα 118km/h. Ο διαχειριστής της ομάδας Weather Analysis Greece, προβλέπει ότι ο Βαρδάρης θα συνεχιστεί και αύριο, σε 2-3 μπορόφ χαμηλότερα

Ο Βαρδάρης έγειρε στέγη βενζινάδικου - Στο νοσοκομείο μία γυναίκα

Οι βορειοδυτικοί άνεμοι ξεκόλλησαν δέντρο το οποίο έπεσε πάνω σε στέγη πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της Ευκαρπίας και την ξεκόλλησε, όπως φέρνει στο φως το voria.gr.

Από το σοκ του θορύβου, υπάλληλος του πρατηρίου, που βρισκόταν μέσα σε κουβούκλιο και κάτω από τη στέγη που είχε γείρει, τρόμαξε με αποτέλεσμα να κινηθεί απότομα και να αισθανθεί έντονο πόνο στον αυχένα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να πραγματοποιήσει απεικονιστικές εξετάσεις.

voria.gr

Επιπλέον, το δέντρο που έγειρε λόγω των ισχυρών ανέμων καταπλάκωσε ένα εν κινήσει ΙΧ όχημα. Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του εγκλωβίστηκε κάτω από το δέντρο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Παύλου Μελά και οριοθέτησαν τον χώρο. Το πρατήριο υγρών καυσίμων διέκοψε τη λειτουργία του και επί τόπου αναμένεται γερανός προκειμένου να αποκολλήσει και να απομακρύνει τη στέγη.