ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Καριολάκη: Πέθανε η εκκεντρική παίκτρια του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - Τι λένε οι μάρτυρες

Ελένη Καριολάκη: Πέθανε η εκκεντρική παίκτρια του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - Τι λένε οι μάρτυρες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ελένης Καριολάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας 

Η Ελένη Καριολάκη, η εκκεντρική παίκτρια του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», άφησε την τελευταία της πνοή. Μάλιστα, η Ελένη Καριολάκη ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και τέσσερις ημέρες και υπό άθλιες συνθήκες με τον σύζυγό της να μην μπορεί να καταλάβει ότι ήταν νεκρή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το σπίτι όπου τη βρήκαν νεκρή ήταν μη βιώσιμο. «Ξαφνικά έφυγε, μαύρισε και έφυγε, πώς το λένε. Ήμασταν 7-8 χρόνια παντρεμένοι, από έρωτα και από ό,τι θες. Όλος ο κόσμος την ξέρει», ανέφερε ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη στην εκπομπή.

Αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες που έμεναν εκείνος με την Ελένη Καριολάκη, είπε για το σπίτι: «Αυτή μου το έκανε έτσι. Ούτε καθάριζε καθόλου. Όλο πάνω στο κρεβάτι ήταν».

Η Ελένη Καριολάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στον ΑΝΤ1 το 2009. Έπειτα από κάποια χρόνια, επέστρεψε στο τηλεοπτικό σόου το 2017.

Τι είπαν γείτονες της Ελένης Καριολάκη

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το πώς ζούσε η Ελένη Καριολάκη και ο σύζυγός της είναι σοκαριστικές. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν: «Ήταν γειτόνισσα αλλά δεν έλεγε καλημέρα με κανέναν. Τα σκυλιά τα είχε μέσα κλειδωμένα. Πρέπει να ήρθε η αδερφή του κ. Μανώλη και μπήκε μέσα και τους πήρε χαμπάρι. Είχε αρχίσει και μαύριζε, εγώ δεν πήγα να δω. Τα δάχτυλά της ήταν λίγο δαγκωμένα, τώρα από τι ήταν δαγκωμένα...τώρα από τι; Μήπως τα σκυλιά ήταν ατάιστα και της δάγκωσαν τα χέρια, δεν ξέρω».

Ένας άλλος, που κάλεσε τη φιλοζωική για να πάρει τα σκυλιά τόνισε, ότι τα ζώα δεν είχαν τραφεί και έκαναν την ανάγκη τους μέσα σε ένα δωμάτιο.