ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο διαρρήκτης ήταν... γλυκατζής - Άδειασε το ταμείο και πήρε και μία πάστα φλώρα

Θεσσαλονίκη: Ο διαρρήκτης ήταν... γλυκατζής - Άδειασε το ταμείο και πήρε και μία πάστα φλώρα

Ο δράστης προκάλεσε φθορές στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ άρπαξε όλα τα χρήματα που είχε η ταμειακή μηχανή και πήρε μαζί του και τη γυάλινη πιατέλα που είχε την πάστα φλώρα. 

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μπήκε σε αρτοζαχαροπλαστείο για να κλέψει, ωστόσο, φεύγοντας πήρε και μία πάστα φλώρα.

Η διάρρηξη καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ενώ οι ιδιοκτήτες είναι άκρως προβληματισμένοι, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί τρεις φορές στο στόχαστρο διαρρηκτών, που κλέβουν και αφήνουν πίσω τους ζημιές, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Οι ίδιοι ζητούν να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία στην περιοχή, καθώς βλέπουν ότι τα μέτρα που έχουν λάβει δεν επαρκούν για την προστασία τους.

Ο γλυκατζής δράστης προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, ενώ άρπαξε όλα τα χρήματα που είχε η ταμειακή μηχανή και πήρε μαζί του και τη γυάλινη πιατέλα που είχε την πάστα φλώρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του αρτοζαχαροπλαστείου σχολίασε ότι πρόκειται για την τρίτη φορά που τους κλέβουν και πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου.

Όπως είπε, ο διαρρήκτης κλωτσούσε για αρκετά λεπτά την πόρτα, για να μπορέσει να παραβιάσει την είσοδο του καταστήματος, με αποτέλεσμα να πέσει η γυψοσανίδα, ενώ δεν πτοήθηκε ούτε από τον συναγερμό που άρχισε να χτυπάει ξυπνώντας τους περίοικους.