ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Βρήκε αγνώστους να μαζεύουν τις ελιές από το χωράφι του

Αιτωλοακαρνανία: Βρήκε αγνώστους να μαζεύουν τις ελιές από το χωράφι του

Αιτωλοακαρνανία: Αντιμέτωπος με κλέφτες ήρθε αγρότης που πήγε να δει τις ελιές στο χωράφι του

Κωμικοτραγικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν πριν από λίγες ημέρες σε λιοστάσι στην περιοχή της Παλαίρου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως αναφέρει το akarnanikanea, ιδιοκτήτης χωραφιού πήγε να δει εάν ο καρπός από τα δέντρα του ήταν έτοιμος για συγκομιδή, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με μία περίεργη... κατάσταση καθώς φτάνοντας εκεί είδε ένα ολόκληρο συνεργείο ανθρώπων που με μηχανήματα και πλήρη οργάνωση να μαζεύουν τις ελιές του.

Άνετος τους πλησίασε και τους ρώτησε με ευγενικό τρόπο ποιος τους έβαλε να μαζέψουν τις ελιές. Αυτοί του απάντησαν με ήρεμο και ευγενικό επίσης τρόπο ότι τους έβαλε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού.

Ωστόσο, όταν τους ανέφερε πως αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και πως θα καλέσει την αστυνομία οι «εργάτες» τράπηκαν προς άτακτη φυγή αφήνοντας μάλιστα όλο τον εξοπλισμό του στο χωράφι. Ο εξοπλισμός των κλεφτών κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο μετά την ειδοποίησή τους.

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης… πρόλαβε τους κλέφτες αν και σε άλλες περιπτώσεις δυστυχώς δεν γίνετε το ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Γραικός: «Θα σε κανονίσω! Αφήστε με λίγο μαζί του» - Ο γιος όρμηξε στον δράστη

Ελαφρύτερος ο σάκος του Αη Βασίλη φέτος - Δυσκολεύονται να αγοράσουν παιχνίδια οι γονείς

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»