ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι ο Μπέμπε Γκρίλο της Ελλάδας»

Αχιλλέας Μπέος για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι ο Μπέμπε Γκρίλο της Ελλάδας»

«Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ», είπε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε νέες δηλώσεις για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, προχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέα Μπέος, μιλώντας σε τοπικό κανάλι.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέα Μπέος χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελακη «Μπέμπε Γκρίλο της Ελλάδας», επικαλούμενος δηλώσεις από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα the newspaper, ανέφερε:

«Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε».