ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα στην Τσιμισκή και έναν τραυματία

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα στην Τσιμισκή και έναν τραυματία

Ο οδηγός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο

Δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα από τα οποία τραυματίστηκαν συνολικά 3 άτομα, σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης αλλά και στην περιοχή των Μετεώρων.

Σύμφωνα με το typosthes.gr λίγο πριν τις 09:00 σημειώθηκε καραμπόλα με 3 οχήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Γούναρη όταν συγκρούστηκαν 2 ΙΧ οχήματα και ένα όχημα του δήμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (ελαφρά) ένα άτομο.

Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα ΙΧ έπεσε πάνω σε άλλο ΙΧ αλλά και όχημα του δήμου τα οποία ήταν σταματημένα. Ο οδηγός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία έγινε και στα Μετέωρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα έγινε επίσης λίγο πριν τις 09:00 στην οδό Ιφιγενείας στα Μετέωρα. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα.