ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργία Μπίκα: Πήρε προθεσμία για την υπόθεση αρπαγής της

Γεωργία Μπίκα: Πήρε προθεσμία για την υπόθεση αρπαγής της

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση αρπαγής στην οποία εμπλέκεται το όνομά της, βρέθηκε σήμερα η Γεωργία Μπίκα

Η 26χρονη, που είχε καταγγείλει βιασμό σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της στις 20 Δεκεμβρίου.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος της Δημήτρης Ραπτόπουλος, ανέφερε ότι η εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Βρέθηκε σε λάθος τόπο, σε λάθος ώρα. Και να ήθελε να συνεργήσει στην αρπαγή δεν θα μπορούσε να συνδράμει. Πεποίθησή της είναι ότι δεν θα φτάσει καν η υπόθεση στο ακρωτήριο», δήλωσε.

Όπως είχε αναφέρει η Γεωργία Μπίκα «για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει καταγγελία που να αφορά εμένα. Και πληροφοριακά είμαι μια γυναίκα 25 ετών, είμαι ένα κορίτσι που δουλεύω σε μία καφετέρια, χωρίς γονείς, είμαι 50 κιλά άνθρωπος.

Σας φαίνομαι άνθρωπος που μπορώ να πειράξω έναν άλλον άνθρωπο ή να τον εξυβρίσω; Στην προσωπική μου ζωή δεν εξυβρίζω. Έχω ενημερωθεί για την υπόθεση αυτή, όπως είχα ενημερωθεί και με άλλη άσχετη υπόθεση που είχε εμπλακεί το όνομα μου άδικα και με αποδέσμευσα και από εκεί, οπότε ας μην περιπλέκουμε υποθέσεις μεταξύ τους.

Ένας άνθρωπος κουράζεται να αποδεικνύει ξανά και ξανά την αλήθεια και κάποιοι να προσπαθούν να τον μπλέκουν συνεχώς και σε άλλου είδους πράγματα. Πιστεύω ότι έχω την ψυχική δύναμη να αντέξω και θα πάνε όλα καλά. Τα πάντα γίνονται, όλα καλά».