ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Λιμανάκια λόγω έργων

varkiza

Tα έργα θα γίνονται  μεταξύ της λίμνης Βουλιαγμένης και του νυχτερινού κέντρου Ιsland της Βάρκιζας

Η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει σε κατεπείγουσες εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων πρανών γι αυτό κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή αύριο Πέμπτη (7.12.2023) στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, .

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος των έργων στο τμήμα του δικτύου μεταξύ της λίμνης Βουλιαγμένης και του νυχτερινού κέντρου Ιsland από τις 09:00 έως τις 17:00.

Πιο αναλυτικά, θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «ISLAND», από 09.00 έως τις 17.00 και η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται προς Βάρκιζα – Σούνιο θα εκτρέπεται προς Βάρης -Κορωπίου και στη συνέχεια Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, καθώς και τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική , περιπολικά κλπ.) θα κινούνται κανονικά χωρίς πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο.

Από 8/12 θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφόρου Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφόρος Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.
  • κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.