ΕΛΛΑΔΑ

Στο Κρατικό Νίκαιας ο Γιάννης Οικονόμου – Ενημερώνεται για την κατάσταση του τραυματία αστυνομικού

Στο Κρατικό Νίκαιας ο Γιάννης Οικονόμου – Ενημερώνεται για την κατάσταση του τραυματία αστυνομικού
EUROKINISSI.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετέβη στο Κρατικό της Νίκαιας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του αστυνομικού που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη στο Κρατικό της Νίκαιας, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup του βόλεϊ.

Ο αστυνομικός, ηλικίας 31 ετών, δέχθηκε φωτοβολίδα στον μηρό και διακομίσθηκε άμεσα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ωστόσο, έχει χάσει πολύ αίμα και μπήκε στην εντατική, ενώ, έπειτα από λίγη ώρα διασωληνώθηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όλα άρχισαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των «αιωνίων» στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όταν περίπου 150 άτομα βρέθηκαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν με μολότοφ στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να «διαλύσουν» τους οπαδούς, με την κατάσταση να γίνεται ανυπόφορη. Μάλιστα, η οσμή πέρασε και στο «κλειστό», με αποτέλεσμα να διαταχθεί από τους διαιτητές η προσωρινή διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο ήταν στο δεύτερο σετ, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα 18-10, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει 1-0 σετ (25-19).

Σχετικές ειδήσεις