ΕΚΤΑΚΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Δεν χειρουργήθηκε ο 31χρονος αστυνομικός - Επέστρεψε στην ΜΕΘ

Ρέντη: Δεν χειρουργήθηκε ο 31χρονος αστυνομικός - Επέστρεψε στην ΜΕΘ

Ρέντη: Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά δεύτερο χειρουργείο, προς ώρας, στον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα 

Στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας επέστρεψε ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετά από χτύπημα στον μηρό από φωτοβολίδα ευθείας βολής σε επεισόδια.

Οι γιατροί έκριναν την ύστατη στιγμή πως δεν είναι απόλυτα ασφαλές ένα δεύτερο χειρουργείο στη δεδομένη χρονική στιγμή και έτσι δεν προχώρησαν σε επέμβαση.

Ο 31χρονος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, τα ξημερώματα, όπου μεταφέρθηκε ο αστυνομικός, έχασε πολύ αίμα και χρειάστηκε μαζικές μεταγγίσεις, ενώ υπέστη και καρδιακή ανακοπή, από την οποία επανήλθε στη ζωή μετά από 10 λεπτά ΚΑΡΠΑ.

Να θυμίσουμε πως το βράδυ της Πέμπτης και ενώ ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό βρισκόταν σε εξέλιξη, ομάδα 150 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς με μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες και στη συνέχεια επέστρεψε εντός του «Μελίνα Μερκούρη».

Η αστυνομία προσήγαγε όλους (!) όσους βρίσκονταν εντός γηπέδου εκτός από τις γυναίκες και τα παιδιά.