ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Πατήσια - Πατέρας 49χρονης: «Αν η Πυροσβεστική ερχόταν νωρίτερα, θα είχε σωθεί»

Φωτιά στα Πατήσια - Πατέρας 49χρονης: «Αν η Πυροσβεστική ερχόταν νωρίτερα, θα είχε σωθεί»

Πατήσια: «Καίγεται το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας της 49χρονης που τυλίχθηκε το σπίτι της στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της.

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο σπίτι της στα Άνω Πατήσια μια γυναίκα 49 ετών, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/12).

Όπως είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, η κόρη του πρόλαβε να καλέσει τους γονείς της και να τους πει: «Μαμά καίγομαι!», πριν χάσει τη ζωή της.

«Αν η Πυροσβεστική ερχόταν νωρίτερα θα σωζόταν το παιδί μου. Η Πυροσβεστική έκανε 45 λεπτά», δήλωσε επίσης ο πατέρας της 49χρονης.

Όπως είπε επίσης ο πατέρας της στον ΑΝΤ1, η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα. Αυτόπτεις μάρτυρες δήλωσαν πώς άκουσαν τον πατέρα της 49χρονης να φωνάζει «καίγεται το παιδί μου».

Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά

Κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα η ένταση της φωτιάς που ξέσπασε και έκανε παρανάλωμα του πυρός το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 00:20 πμ και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.