ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε 22χρονος στρατιωτικός - Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του

Σοκ στην Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε 22χρονος στρατιωτικός - Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του

Ένας 22χρονος στρατιωτικός προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον «Άγιο Ανδρέα»

Ένας 22χρονος στρατιωτικός αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, το απόγευμα της Παρασκευής 8/12 στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί σε φίλο του, την πρόθεσή του να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα.

Τον πυροβολισμό άκουσε γείτονας ο οποίος ειδοποίησε την μητέρα του.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ο,τι ο νεαρός διακομίστηκε, μετά από μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ. στον «Άγιο Ανδρέα» και όχι στο νοσοκομείο του Ρίου που εφημερεύει, καθώς έχει δοθεί εντολή τα σοβαρά περιστατικά να μεταφέρονται στο πλησιέστερο νοσοκομείο κάθε περιοχής, ανεξάρτητα αν εφημερεύει ή όχι.

Οι γιατροί αυτές τις ώρες δίνουν σκληρή μάχη στο χειρουργείο για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς ο 22χρονος έχασε πολύ αίμα.