ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Στραγγάλισαν τον φοιτητή στα Σπάτα και μετά τον κρέμασαν στην ντουλάπα

tounel
MEGA

 Φως στο Τούνελ: Ο δικηγόρος της οικογένειας επιμένει ότι ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού

Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα προσπαθεί να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του γιου του, με νομική βοήθεια.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας στην κάμερα του MEGA ανέφερε πως έχουν προβεί ήδη σε διορισμό ειδικού τεχνικού συμβούλου, σε δήλωση υποστήριξης της υπάρχουσας κατηγορίας και ακολουθεί και μηνυτήρια αναφορά, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται «για εγκληματική ενέργεια».

«Είναι απολύτως καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το θέμα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό, το οποίο βάση της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού», λέει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με εκείνον ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχαν ζημιές στο ντουλάπι από το βάρος του σώματος του 19χρονου φοιτητή.

«Κάτι προηγήθηκε και κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί για να φανεί ως αυτοχειρία», καταλήγει.

«Ήμασταν μαζί εκείνο το βράδυ…» αναφέρει η φίλη του 19χρονου

Η εκπομπή μίλησε με μια πολύ καλή φίλη του φοιτητή που ήταν μαζί το τελευταίο βράδυ πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο δωμάτιό του.

«Η συμπεριφορά του ήταν απόλυτα φυσιολογική και μάλιστα κάναμε σχέδια για να ξαναβγούμε. Ήμουν το τελευταίο άτομο που με άφησε σπίτι μου με το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε κάτι περίεργο, φαινόταν ευχάριστος και χαιρόταν που είχαμε βγει. Είχε φάει κανονικά δυο σουβλάκια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η φίλη του άτυχου νέου είπε στο MEGA πως ο Νικόλας δεν τους είχε πει τίποτα για το τελετουργικό που, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ακολούθησε το βράδυ της 13Ης του Ιούλη.

«Μας είχε πει για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο το εννοούσε. Δεν είχε περιγράψει σε μένα κάτι παραπάνω. Συζητούσε με μια φίλη μου και απλά τους άκουγα. Δεν προσπάθησε ποτέ να μας πείσει για αυτό ή να μας οδηγήσει στην μαγεία», λέει η φίλη του 19χρονου.

Μιλώντας για τον φίλο της αναφέρει πως δεν είχε την πιο εύκολη ζωή και ήταν πιεσμένος από κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχε.

«Τσακωνόταν με την μητέρα του από όταν είμασταν στο Λύκειο και μου το είχε πει ως παράπονο πως δεν τον καταλαβαίνει. Είχε όμως και μια ερωτική απογοήτευση. Μου είχε πει πως όλοι βγαίνουν σκάρτοι…», καταλήγει.