ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: Ο κομμωτής είχε βάλει κάμερες στη τουαλέτα του σπιτιού του και τα δωμάτια των παιδιών του

Βριλήσσια: Ο κομμωτής είχε βάλει κάμερες στη τουαλέτα του σπιτιού του και τα δωμάτια των παιδιών του
Pixabay

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του κομμωτή από τα Βριλήσσια

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η δικηγόρος της οικογένειας του 49χρονου κομμωτή από τα Βριλήσσια

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις για την δράστη του κομμωτή από τα Βριλήσσια που συνελήφθη καθώς είχε τοποθετήσει παράνομα κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του.

Ο 49χρονος καταστηματάρχης είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες και κατέγραφε τόσο τις πελάτισσες όσο και τις εργαζόμενες.

Μια ημέρα μετά τη σύλληψή του κομμωτή, παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε πως ήθελε να ελεγχθεί και το σπίτι τους.

Ακολούθησε έρευνα σε όλο το σπίτι και, όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει και εκεί κάμερες.

Η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορούμενου αποκάλυψε μιλώντας στο Mega πως ο άνδρας είχε τοποθετήσει κάμερες και στο σπίτι του.

«Οι εντολείς μου ενημερώθηκαν για τις εν λόγο δραστηριότητες από τα Μέσα. Μόλις έλαβαν γνώσεις τέτοιων πράξεων πήγαν αυτοβούλως στο Α.Τ. και ζήτησαν τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη κα ζήτησαν να σπεύσουν στην κατοικία τους ώστε να ελεγχθεί το πλήρες υλικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι. Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάμερες και στο σπίτι του. Είχε στο μπάνιο και στα δωμάτια των κοριτσιών. Και οι τρεις εντολείς μου βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη».

Ο δικηγόρος των θυμάτων και η υπάλληλος του κομμωτηρίου

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο Mega για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποί υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μτο0υ έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση.

«Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Απόψε η ετήσια δεξίωση των Ηνωμένων Εθνών παρουσία Χριστοδουλίδη - Τατάρ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 12χρονης

Ξεκινάει το εορταστικό ωράριο - Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά