Πάτρα: Εμπρησμός στα σταθμευμένο όχημα - Τι ερευνά η Αστυνομία

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης του οχήματος δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές

Πάτρα: Εμπρησμός στα σταθμευμένο όχημα - Τι ερευνά η Αστυνομία
1'

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδεται από την Πυροσβεστική η φωτιά που εκδηλώθηκε, χθες τα ξημερώματα Δευτέρα (11/12), σε σταθμευμένο βαν στο Ψαροφάι Πατρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στους τροχούς του οχήματος είχαν τοποθετηθεί γκαζάκια(!), προκαλώντας την ανάφλεξη της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς το μπροστινό τμήμα του βαν.

Από τον τόπο του συμβάντος περισυνελέγησαν δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί, οι οποίοι παραδόθηκαν στην τοπική ΕΛΑΣ για την αποστολή προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα.

Το βαν ανήκει σε άνδρα που δραστηριοποιείται σε λαϊκές αγορές και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, απέδωσε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Πατρών το περιστατικό στις πιέσεις που δεχόταν το τελευταίο διάστημα για «προστασία», χωρίς επί του παρόντος να έχει κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών του περιστατικού που κατεγράφη σε παράδρομο στη συμβολή των οδών Καστελίου και Ακτίου στην Πάτρα, παραμένει άγνωστη, με τις έρευνες, μεταξύ άλλων, να εστιάζονται στο «σάρωμα» της περιοχής, με τη συλλογή και ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή